Το DealBooking.gr είναι το μεγαλύτερο site προσφορών αφού σας παρουσιάζει Όλες τις προσφορές από Όλα τα sites προσφορών.

Με το πιο σύγχρονο design, ταχύτατο και διαδραστικό με τον επισκέπτη προσφέρει τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο στην αναζήτηση της καλύτερης και πιο συμφέρουσας προσφοράς στην Ελλάδα.

Μέλος του Istopolis Group το DealBooking.gr εχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για τους πιο απαιτητικούς σήμερα online αγοραστές.

Βρίσκεις αμέσως την προσφορά που σε ενδιαφέρει αναζητώντας ανάμεσα σε χιλιάδες προσφορές με τον πιο εύκολο και εύχρηστο τρόπο : βάσει κατηγορίας όπως Ξενοδοχεία - Ταξίδια, Φαγητό - Εστιατόρια, Θέατρο - Σινεμά, Διασκέδαση - Hobby, Μανικιούρ - Πεντικιούρ, Spa - Massage, Αδυνάτισμα, Περιποίηση – Αποτρίχωση, Κομμωτήρια, Γυμναστική - Αθλητισμός, Υγεία - Εξετάσεις, Εκπαίδευση (Δίπλωμα, ECDL κ.α.), Αυτοκίνητο, Προϊόντα, Οικογένεια - Παιδί, Διάφορες Υπηρεσίες είτε πληκτρολογώντας την λέξη κλειδί που σε ενδιαφέρει στην ελεύθερη μηχανή αναζήτησης του DealBooking.gr

Επίσης μπορείς να επιλέξεις απευθείας την Πόλη σου και μην ξεχνάς πως το DealBooking.gr Θυμάται. Την επόμενη φορά που θα μπείς δεν χρειάζεται να αναλωθείς στις ίδιες κινήσεις αναζήτησης αφού το DealBooking.gr τις θυμάται και αυτόματα σου παρουσιάζει αμέσως αυτά που σε ενδιαφέρουν.

Τέλος για πρώτη φορά ο επισκέπτης μπορεί φιλτράρει προσφορές πέραν των καθιερωμένων (νέες, best seller, last minute & τιμή), με βάση τον δείκτη Ποιότητας. Η Ποιότητα είναι ένα δείκτης αξιολόγησης των προσφορών με βάση διάφορους παράγοντες όπως Αξιοπιστία, Αγορές, Αξιολόγηση Επισκεπτών, Έκπτωσης κ.α. όπου για πρώτη φορά δίνεται στον επισκέπτη από το DealBooking.gr

Καλωσορίσατε στο πιο Μοντέρνο και Μεγαλύτερο site Προσφορών.

Καλές Αγορές.